Studio Muts Illustratie


Leo Tertzweillaan 25 25 9050 Gentbrugge
0476657309 Klik om te bellen

Over Studio Muts Illustratie

Waarom is Illustratie Studio Muts de beste keuze voor jou?

Hi! Ik ben Eva van Illustratie Studio Muts. Ik zit dagelijks achter mijn tekentafel voor allerlei illustratieve en grafische projecten, van formaat postkaart tot XL muurtekeningen. Illustratie Studio Muts staat voor vrolijke en lieve illustraties, vaak zwarte lijntekeningen met hier en daar een vlak in een steunkleur. Contacteer Studio Muts zeker voor uw persoonlijk project.

Meer over Illustratie Studio Muts:

Illustratie Studio Muts houdt van fijne, lieve tekeningen die je wel tot nadenken aanzetten. Het liefste maak ik persoonlijk werk. Een uniek illustratief portret, een beeld bij een specifiek verhaal, een muurtekening die net bij jou past, geef Illustratie Studio Muts een seintje!

Wat kan Illustratie Studio Muts je bieden?

- unieke en persoonlijke ontwerpen , zoals bijvoorbeeld een portret
- raamtekeningen om uw zaak weer in de spotlight te zetten
- muurtekeningen voor uw bedrijf of net bij u thuis
- geboorte: kaart, ontwerp, muur kinderkamer
- gelegenheidsdrukwerk
- campagnes, posters, logo's, huisstijl
- illustraties voor boeken en magazines

Wie gingen je voor?

Enerzijds zijn mijn klanten particulieren die een passend ontwerp zoeken en die houden van de Studio Muts Stijl. Ik ga met hen op zoek naar het passend beeld bij ieders verhaal: een trouw, een geboorte, een feest of een speciaal geschenk. Daarnaast kom ik ook vaak bij bedrijven terecht. Een seizoensgebonden raamtekening op het raam van uw zaak als eye-catcher? De opfrissing van uw zaak met een gepersonaliseerde muurtekening? Een nieuwe huisstijl met op maat gemaakte illustraties? Tenslotte zijn er ook nog workshops en illustraties ter plaatse? Graag kom ik live tekenen, bijvoorbeeld op een feest maak ik graag portretten van alle gasten. Of misschien kan ik de vergadering live in illustraties samenvatten. Ook illustratieve workshops op aanvraag.

Foto's

logo illustratie Studio Muts

Soort illustraties

2D character design
2D karikaturen
Cartoons
Kinderboeken
Logo
Muurtekening
Posters
Schilderingen
Strips

Onze locatie

Studio Muts Illustratie


Leo Tertzweillaan 25 25 9050 Gentbrugge
0476657309 Klik om te bellen