Studio Chapo


Schijfstraat, 110 110 2800 Mechelen
0477956717 Klik om te bellen

Over Studio Chapo

Wat is Studio Chapo?

Aangenaam, mijn naam is Simon Willems. Ik ben eigenaar van Studio Chapo. Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar een graphic designer of illustrator. Het is mijn passie om concepten te vertalen in begrijpelijke en pakkende beelden. Ik noem dit graag ‘Graphic Storytelling’.

Voordat ik mijn eigen bedrijf oprichtte, was ik jarenlang actief als creative/art director bij verschillende reclamebureaus. Hier heb ik geleerd dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. En wat is er nou mooier dan het ontwikkelen van een simpele boodschap met maximaal resultaat?

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Mijn stijl kenmerkt zich doordat deze erg strak en minimalistisch, maar enorm begrijpelijk is. De exacte toepassing maakt niet uit, voor alle beeldende kwesties ben ik je man.

Hieronder kun je een overzicht vinden van de verschillende doeleinden waarvoor je mijn hulp kunt inschakelen:

  • Het vertalen van jouw boodschap in een sterk logo
  • De ontwikkeling van een toffe huisstijl
  • Het ontwerpen van een treffende campagne
  • Het samenstellen van pakkende content
  • Het uitwerken van opvallende affiches, posters of brochures
  • Het maken van krachtige illustraties

Wil je jouw bedrijf verder helpen door middel van treffende beelden? Spreek dan met me af voor een kopje koffie. De eerste is van mij.

Waarom kies je voor Studio Chapo?

Je kent het vast; je hebt een goed idee, maar vindt het lastig om deze uit te beelden. Op dit moment komt Studio Chapo als geroepen!

Hoe klein of groot je opdracht ook is, je kunt bij mij terecht. Of het nou gaat om het ontwikkelen van een in het oog springend logo, of de ontwikkeling van een geheel nieuwe huisstijl voor jouw bedrijf. Ook voor alles dat hier tussenin valt hoor ik graag van je.

Ben je benieuwd naar mijn portfolio? Veel van mijn werk is te vinden op mijn website. Neem gerust een kijkje op mijn website www.studiochapo.be of neem direct telefonisch contact met me op. 

Foto's

Drake Hotline Bling - Spot the thee hidden phones

Studio Chapo in het kort

Soort illustraties

2D character design
2D karikaturen
Cartoons
Kinderboeken
Logo
Posters

Concepten

Reclame

Onze locatie

Studio Chapo


Schijfstraat, 110 110 2800 Mechelen
0477956717 Klik om te bellen