Natasha Van Wesemael


Jutestraat 8 9000 Gent
0497 20 27 42 Klik om te bellen

Over Natasha Van Wesemael

Ik ben Natasha Van Wesemael, illustrator uit Gent.

Ik experimenteer graag met verschillende materialen en technieken om zo tot mooie en originele illustraties te komen. Het tekenen en schilderen op papier wissel ik af met digitale illustraties.

De onderwerpen zijn heel uiteenlopend. Inspiratie vind ik in mijn omgeving, mijn gezin met mijn vier jongens en dingen die ik tegenkom in het dagelijks leven. Wanneer ik woorden, zinnen en verhalen hoor flitsen er direct beelden door mijn hoofd.

Ik help anderen graag met hun ideeën om te zetten naar mooie illustraties. Je kan me vragen voor tekeningen bij verhalen, artikels, kaartjes, uitnodigingen,...

De opbrengst van mijn creraties gaat naar onze vzw schetslijntje. via deze vzw breng ik creativiteit naar de straathoeken van Gent. Met een tafel vol creatief materiaal installeert ik me in parken en op pleinen.
Kinderen uit de buurt maken naar hartenlust kennis met beeldende kunst in al haar facetten.
Zonder drempels – en dat kan je wel erg letterlijk nemen. Ik werk niet met inschrijvingen, ik zit niet binnen in een academie of gebouw en alles is gratis. Kinderen die gewoonlijk niet de kans krijgen om
kunst te beleven, kunnen aanschuiven en hun fantasie omzetten in een eigen creatie.

Foto's

Soort illustraties

2D character design
Kinderboeken
Schilderingen

Onze locatie

Natasha Van Wesemael


Jutestraat 8 9000 Gent
0497 20 27 42 Klik om te bellen