Lotte Leyssens illustratie


Rode rokstraat 18 3511 Kuringen

Over Lotte Leyssens illustratie

Waarom is Lotte Leyssens illustratie de beste keuze voor jou?

Ik ben Lotte, illustrator en tekenen is mijn nummer 1-passie. Waarvoor kan je bij mij terecht? Ben je op zoek naar een leuk geboortekaartje of heb je als particulier of bedrijf een illustratie nodig, help ik je hier graag mee verder. Op mijn website www.lotteleyssens.be vind je al een mooi aanbod geboortekaartjes die je zo kan bestellen. Heb je zelf een leuk idee of zoek je een uniek, op maat gemaakt ontwerp, neem dan zeker even contact met me op, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Buiten het ontwerpen van de illustraties, help ik je ook graag verder met de grafische vormgeving van jouw project. Laat je alvast inspireren op mijn portfolio of bij de geboortekaartjes.

Wat kan Lotte Leyssens illustratie je bieden?

Je kan bij mij terecht voor op maat gemaakte illustraties voor al jouw projecten. Op zoek naar een geboortekaartje, dan heb ik alvast een mooie collectie voor je klaar. Toch meer op zoek naar een uniek ontwerp, dan maak ik graag een ontwerp voor jouw op maat.

Wie gingen je voor?

Stad Hasselt, stad Houthalen-Helchteren, particulieren voor een geboortekaartje, evenementen voor poster, flyers, etc Ik wil dat klanten kunnen genieten van een goede service met een duidelijke communicatie en dat ze tevreden kunnen genieten van het eindresultaat. De meeste klanten keerden later al bij mij terug voor een nieuwe opdracht, hetzij voor nieuwe posters voor een event of ander drukwerk of voor het maken van geboortekaartjes.

Soort illustraties

Kinderboeken
Posters
Schilderingen

Onze locatie

Logo Lotte Leyssens illustratie

Lotte Leyssens illustratie

Lotte Leyssens illustratie


Rode rokstraat 18 3511 Kuringen