Larissa Viaene


Voltairelaan 134 1030 Brussel

Over Larissa Viaene

Waarom is Larissa Viaene de beste keuze voor jou?

Larissa Viaene maakt intieme, simpele maar pure tekeningen. Ze maakt gebruik van diverse materialen en technieken (pen, collage, lino, ets, brik). Ze gaat opzoek naar de essentie en voegt er een vleugje poëzie aan toe. Haar werk schemert tussen illustraties en beeldende kunst.

Meer over Larissa Viaene:

Larissa Viaene luistert, noteert en zoekt tot het juiste beeld gevonden is. Het zijn geen letterlijke vertalingen van tekst maar eerder emotionele uitingen, het dieper liggende. Ik wil met mijn beelden gesprekken starten, de schoonheid en diepte van eenvoud tonen. Larissa Viaene is multimediaal vormgever van opleiding en staat ook met een been in de sociale-culturele sector van Brussel. Mijn drijfveer is om beide passies in mijn werk te krijgen staan centraal. De thema's en problematieken en zelf dromen in mijn werk zijn dan ook sterk verweven met die van sociale - culture sector. Ik probeer te verbinden.

Wat kan Larissa Viaene je bieden?

Ik werk altijd op maat en heel persoonlijk.

Wie gingen je voor?

Ik streef naar verbazing. Mijn werk/portretten zijn gevoelde uitdrukkingen. Dit probeer ik te voelen aan de hand van enkele vragen en kernwoorden. Altijd geweldig als ik slaag in een onverwacht tijdloos werk.

Soort illustraties

2D character design
Grafiek
Kinderboeken
Schilderingen

Onze locatie

Larissa Viaene


Voltairelaan 134 1030 Brussel