Karlien Huygels


102 2800

Over Karlien Huygels

Ik ben Karlien Huygels. 25 jaar oud. Geboren en getogen Mechelaar, maar vooral een jonge, enthousiaste creatieveling met meer interesses dan uren in een dag.
Een tijdje geleden heb ik mijn vaste job als Motion Designer bij het reclamebureau Happiness Brussels opgezegd. Hier heb ik 4 jaar lang gewerkt aan grote (maar soms ook minder grote) campagnes voor Bru, Quick, Toyota, Spa, Voo, Rode Kruis Vlaanderen en nog veel meer. Ik zorgde voor leuke animaties op social media of snelle edits om kijkers warm te maken voor de merken.

Maar een tijdje geleden begon het vuur harder te wakkeren om het over een heel andere boeg te gooien. En nu ga ik volledig voor een nieuw avontuur, een nieuw hoofdstuk in mijn eigen verhaal.

Op 11 april 2022 (tevens mijn 25e verjaardag!) startte ik als freelance illustrator/grafisch ontwerper. Ik sta met veel ongeduld en passie te popelen om jou verder te helpen in jouw verhaal.

Dus, heb jij een leuk project voor mij en heb je zin om hier samen aan jouw verhaal te schrijven? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen