Karen Vandelaer


Eduard Robeynslaan 100 3290 Diest

Over Karen Vandelaer

Wie is Karen?

Karen Vandelaer (°1987) is een jonge vrouw, die trots is op haar Limburgse roots. Samen met Tom, Klaas (°2016), Saar (°2018) en Fien (°2021) woont ze in het gezellige en oude stadje, Diest (B). Vanuit hun terras kan je met de glijbaan zo de tuin in roetsjen. Karen maakt haar ontwerpen het liefst aan de houten keukentafel of in de zetel onder een dekentje, waar de uren voorbij vliegen.

Wanneer is 'Karen Vandelaer' ontstaan?

Als je kleine Karen vroeg wat ze later wilde worden, dan was het ‘mama’. Omdat Karen in 2011 zelf nog geen kinderen had, maar boordevol ideeën zat voor het ontwerpen van geboortekaartjes, startte Karen met een reeks 'retro geboortekaartjes' op haar blog. In 2014 kwam daar een reeks 'dieren geboortekaartjes' bij, die later nog aangevuld werd. Door haar illustratieve achtergrond zijn deze kaartjesreeksen ‘net iets anders’ dan de gebruikelijke geboorte kaartjes.

Wat kan Karen je bieden?

Naast illustratieve geboortekaartjes kan je ook voor andere illustraties bij Karen terecht. Karen tekende reeds illustraties voor kinderboeken, affiches en posters, rouwkaarten, postkaarten en raamtekeningen.

Karens stijl kan je vooral omschrijven als vrolijk en lief. Op haar instagram (karenvandelaer.be) en haar website (www.karenvandelaer.be) vind je vooral dieren, bloemen en planten en zachte kleuren.

Wie gingen je voor?

Het Lachfestival, Geert De Kockere, Dafodil Folkfestival, Vier Intiem, Freinetschool De Pit, jonge ouders, Uitgeverij Averbode, Uitgeverij De Eenhoorn.

Benieuwd?

instagram: karenvandelaer.be // www.karenvandelaer.be

Karen zit niet stil en staat open voor de zotste dingen! Heb jij een maf idee, een origineel project of een samenwerking met Karen in gedachte? Stuur een mailtje: karenvandelaer@hotmail.com

Tot binnenkort!

Foto's

Karen Vandelaer in het kort

Soort illustraties

Kinderboeken
Posters

Technisch tekenwerk

Educatief

Onze locatie

Logo Karen Vandelaer

Karen Vandelaer

Karen Vandelaer


Eduard Robeynslaan 100 3290 Diest