Deborah Dehaerne


Straat 1 9420 Erondegem

Over Deborah Dehaerne

Mijn naam is Deborah en al zolang ik me kan herinneren, ben ik aan het tekenen, creëren en dromen. Nu heb ik een manier gevonden om dit alledrie te combineren, namelijk in het illustreren. Mijn voorliefde gaat naar kinderboeken.

Overal waar ik ga, gaan mijn schetsboeken en tekenspullen met me mee. Ik teken waar en wanneer ik kan! Vanuit observatie of vanuit mijn fantasie. Ik haal mijn inspiratie uit mijn dagelijks leven of uit mijn omzwervingen in de wereld, in musea, in de natuur, ... Ik observeer de wereld met mijn ogen en mijn hart, mijn hoofd denkt in beelden.

Ik hou ervan om tekeningen te creëren met veel emoties, blij of triest, groot of klein, zodat ik mensen kan raken met mijn tekeningen. Ik schrik niet terug van moeilijke onderwerpen, zoals mentale gezondheid. Het maakt me oprecht gelukkig als ik iemand herkenning kan bieden of iemand kan helpen zichzelf of een ander beter te begrijpen via mijn tekeningen.

Graag voeg ik wat humor toe waar het kan. Ik vind het fantastisch om lekker gekke of slimme figuurtjes te bedenken, kleine mensjes en dieren. Met of zonder haar, kriebelbeestjes of koudbloedig, knuffels of levend, ik hou van ze allemaal!

Mijn stijl kan je omschrijven als "schattig", maar ik experimenteer naar hartelust en deins er niet voor terug om nieuwe dingen uit te proberen, zowel in stijl als in materiaalgebruik. Meestal teken en schilder ik met de hand, maar ik kan dat perfect combineren met of vervangen door digitaal.

Ik ben beschikbaar voor zowel persoonlijke als zakelijke opdrachten, als ook voor kinder- en prentenboeken. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen, ideeën of suggesties en neem gerust een kijkje in mijn portfolio of sociale media.

deborahdehaerne.myportfolio.com

www.instagram.com/dd.illustrations

Tekenen van hart tot hart

Foto's

the shadowside

Deborah Dehaerne in het kort

Soort illustraties

2D character design
Kinderboeken
Schilderingen

Technisch tekenwerk

Biologische tekeningen
Educatief

Certificeringen

Academie voor Beeldende Kunsten, Aalst

Onze locatie

Logo Deborah Dehaerne

Deborah Dehaerne

Deborah Dehaerne


Straat 1 9420 Erondegem