Davien Designs


Brusselstraat 475 1700 Dilbeek

Over Davien Designs

Waarom is Davien Designs de beste keuze voor jou?

Met mijn werk zoek ik graag naar een eigen, speelse manier om een boodschap over te brengen. Hierbij vind ik het belangrijk dat een beeld kan spreken zonder woorden. Een beeld moet opvallen. Daarom maak ik gebruik van een breed kleurenpalet, maar zorg ik er wel voor dat de kleuren in balans blijven. Ik houd me zowel bezig met illustratief werk, als vormgeving en logo's ontwerpen.

Meer over Davien Designs:

Met mijn onderneming wil ik vooral variatie. Ik werk even graag voor een particulier als voor een bedrijf of een non-profit organisatie. De variatie houdt me wakker en gefocust. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging, waar ik veel ervaring en motivatie uit put.

Wat kan Davien Designs je bieden?

Met mijn tekenstijl en manier van vertellen zoek ik naar een eigen taal. Bij gelegenheidskaartjes probeer ik bijvoorbeeld te zoeken naar beelden die niet meteen met het thema geassocieerd worden, maar waar wel een link in te vinden is. Ik luister altijd naar wat de klant wil en houd er zeker rekening mee dat ik dit werk niet enkel voor mezelf maak, maar bovenal voor de klant. Deadlines schrikken mij niet af. Van kindsbeen af ben ik op dit vlak erg gedisciplineerd en kan ik goed plannen. Ik ben nog nooit te laat geweest met het indienen van het gevraagde werk.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten komen van alle kanten, wat ik zeer fijn vind. De ene keer is het een opdracht voor een hoge school, de andere keer voor een kinderboek van een uitgeverij. Het liefst werk ik aan opdrachten voor een publiek dat jong is van geest. Leeftijd doet er voor mij niet toe. Ik werk een opdracht pas af als de klant ook echt tevreden is. Met half afgewerkte projecten zal ik niet snel verschijnen. De klanten houden voornamelijk van mijn stiptheid, mijn eigen inbreng en de samenwerking in het algemeen.

Soort illustraties

2D character design
2D karikaturen
Cartoons
Kinderboeken
Logo
Posters

Onze locatie

Logo Davien Designs

Davien Designs

Davien Designs


Brusselstraat 475 1700 Dilbeek