Ann-elise Lietaert


kwellestraat 4 8920 Poelkapelle
0498401857 Klik om te bellen

Over Ann-elise Lietaert

Waarom is Ann-elise Lietaert de beste keuze voor jou?

Als je houdt van zachtheid, eerlijkheid en authenticiteit dan is Ann-elise voor jou de beste keuze. De tekeningen hebben iets retro's, nostalgisch. Herbergen een zachte blik op deze wereld.

Meer over Ann-elise Lietaert:

Ann-elise illustreert, fotografeert en is een professionele dromer. Ann-elise tekent het liefst op oud, dik tekenpapier met enkel zwarte stiftjes, een potlood en oranje verf binnen handbereik. Deze ambachtelijke werkjes krijgen verder vorm in een digitaal badje.  De wereld verdenkt haar er van dat ze stiekem kind is gebleven. Ze houdt van klimmen in bomen, zwiepen op de schommel, wildpluk, reizen met haar volkswagenbusje, kampvuren en kikkers vangen. Van kinderlijke fantasie. Van sprookjes van Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl. Dat alles en alle andere onnoemelijke heerlijkheden van de verbeelding en ook dat vind je in haar tekeningen terug! Ann-elise is ook ortho wat er voor zorgt dat ze haar tekeningen ook inhoudelijk afstemt bij socio-educatieve projecten

Wat kan Ann-elise Lietaert je bieden?

Illustraties worden digitaal afgeleverd aan de opdrachtgever. In mijn werk wordt steeds rekening gehouden met de misie van de organisatie en de doelgroep waarvoor de opdracht bedoeld is. Ook staat steeds moraal voor op. Er is heel vaak een onderliggende boodschap van liefde en zorg voor deze wereldbol aanwezig.

Wie gingen je voor?

CO7, provincie West-Vlaanderen, KLAPZ, gemeente Heuvelland, gemeente Langemark-Poelkapelle, stad Roeselare. Mijn klanten houden van wat eigenzinnigheid en kiezen me op basis van stijl en eigenheid. Bij veel opdrachtgevers word ik voor het nieuwe werkjaar opnieuw onder de arm genomen. De vlotte communicatie, het helpen meedenken en mijn flexibiliteit benoemen ze als een echte meerwaarde.

Foto's

Mijn linkerhand had heel wat tekenplezier en zorgde voor nostalgische tekeningen bij de volksverhalenroute van Klapz!

Ann-elise Lietaert in het kort

Soort illustraties

Flash content
Grafisch ontwerp
Kinderboeken
Posters
Wandelroutes

Technisch tekenwerk

Educatief

Concepten

Reclame

Onze locatie

Ann-elise Lietaert


kwellestraat 4 8920 Poelkapelle
0498401857 Klik om te bellen